Emine Çetintürk Anaokulu

Vizyon: Başarıları ülke çapında takdir edilen,Niğde’nin öncüsü ve en saygın okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmak.

Misyon: BİZ, Niğde Üniversitesi Emine Çetintürk Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda 3-6 yaş çocuklarına çağın teknolojik gelişmelerine uygun yaparak yaşayarak çağdaş seviyede eğitim olanakları sunmak ve okul öncesi eğitim alanında ailelerin katılımını sağlamak, Atatürk ilkelerini kendine yol edinmiş; duygu ve düşüncelerini özgürce ifade eden, kendine güvenen, kendi ve çevresiyle barışık, mutlu, geleceğe umutla bakabilen bireyler yetiştirmek için VARIZ.

Başarılar: SIFIR ATIK PROJESİ BAKANLIK BERATI Eloktronijk Atık projesi ikinciliği e-twinning projesi Avrupa Kalite Etiketi Beslenme dostu Okul

Saatler: 08:00 Başlama 13:00 Bitiş ÇOCUK KULÜP BAŞLAMA 13:00 BİTİŞ:17:10
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKUL SERVİSİ VARDIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: etwinning projeleri sıfır atk projesi elektronik atık projesi

WEB - https://nigdecetinturkanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Kayabaşı Mah, Bor Yolu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Yerleşkesi, No 9, Merkez NİĞDE

Yerleşim Yeri - İl Merkezi

Ulaşım Şehir içi ulaşım araçlarıyla olmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 3 km uzaklıkta